Rangering af AEG tørretumblere
Baseret på eksterne test og anmeldelser har vi rangeret de enkelte AEG tørretumblere fra 0 - 100 % og er kommet frem til, hvilke der er de bedste på markedet.

1#
88%
AEG T75170AV aftrækstørretumbler
✓ 4.5 ud af 5 (38 brugere)
DKK 2.672
Forhandles af  WhiteAway.com
2#
84%
AEG T65371AH3 tørretumbler
✓ 4.5 ud af 5 (13 brugere)
DKK 3.888
Forhandles af Wupti.com
loading icon

Kort om

AEG er en af de mest populære producenter af tørretumblere i Danmark. Den tyske elektronik gigant fremstiller generelt nogen af de bedste hvidevarer på nettet og kendetegnes ved høj kvalitet, til en relativ lav pris.


Skal du vælge en AEG tørretumbler? På Test-tørretumbler.dk anbefaler vi ikke tørretumblerne fra AEG. Vi sammenligner de enkelte producenter ud fra testresultater og anmeldelser. I test klarer AEG sig generelt ikke godt, sammenlignet med mange andre producenter og derfor mener vi ikke at denne producent er et godt valg.
Du kan læse mere om testresultaterne fra AEG længere nede.

Valg af tørretumbler-producent

På Test-tørretumbler.dk har vi foretaget en sammenligning af de en stor del af tørretumbler-producenterne på det danske marked. Sammenligningen er foretaget ved at finde den gennemsnitlige score for de enkelte producenters tørretumblere i svenske Råd & Rådgivning's test fra 2014, hvor i alt 43 modeller var involveret.
Herunder kan du se, hvilke producenter der i gennemsnit klarer sig bedst.

Sammenligning-tørretumbler

Som sammenligningen vsier, klarer AEG sig ikke særlig godt i test, sammenlignet med eksempelvis Miele, Bosch eller LG. Sammenligningen viser at AEG ikke har nogen tørretumblere der er i meget høj kvalitet, da den højeste givet score er på 61 for en AEG model, mens den laveste score for en Miele tørretumbler er på 63.

Sammenligning af tørretumbler-producenter 2008 - 2014