Miele TDA 150 C NDS tørretumbler

4,8 28 anmeldelser| Anmeld produktet
92%

Prissammenligning

Forhandler Totalpris
6.999,00 DKK Gå til butik
7.000,00 DKK Gå til butik
7.004,00 DKK Gå til butik
Effekt

Forbrug/år

494 watt

Energiklasse

Energiklasse

B

Type

Type

Kondens

Kapacitet

Kapacitet

7 kg

Lydniveau

Lydniveau

63 dB

Rankings

Herunder kan du se, hvordan Miele TDA 150 C NDS klarer sig i forhold til andre tørretumblere.Miele tørretumblere
 Nr. 1 ud af 1

Se hele rangeringslisten »

Alle tørretumblere
 Nr. 10 ud af 38

Se hele rangeringslisten »

Kondenstørretumblere
 Nr. 8 ud af 30

Se hele rangeringslisten »


Fortæl om din tørretumbler »


Beskrivelse af Miele TDA 150 C NDS

Tekst-beskrivelse

Miele TDA 150 C NDS er en effektiv kondens tørretumbler, der er udstyret med en række gode kvalifikationer for optimal tørring uden at bruge unødvendige ressourcer. Det skyldes at modellen er udstyret med sensorstyret tørring, som automatisk går ind og registrerer hvor meget fugt, som er i tøjet hvorefter den tilpasser tørringen efter analysen. Endvidere har tørretumbleren en kapacitet på 7 kg, hvilket egner sig til perfekt til en gennemsnitlig familie, samt har den et forholdsvis lavt lydniveau under drift på blot 63 dB.

 
Betjening og programmer

Betjening af Miele TDA 150 C NDS er simpel, selv for uerfarne brugere. Med en drejeknap vælges, hvilket program der skal anvendes og hvert eneste er tydeligt afmærket med skrift. Følgende programmer er i sær værd at tage fat i:

 

    Automatic plus: Dette program er ideelt til blandede tekstiler. Her kan for eksempel bomuldslet og strygelet tøj snildt kombineres i en fyldning.

    Finish, uld: Er en skånsom / blød vask. Ideel til at være mere skånsom overfor uldtekstiler.

    Luftning: Beklædningsgenstande og tøjdyr.

    Skåneudglatning: Er udviklet til at glatte tøjet, uanset om det er fugtigt eller tørt.

 
Energiklasse og kondenseringsevne

Miele TDA 150 C NDS er bedømt udfra ovenstående kriterier, hvor den har fået karakter alt afhængig af hvor godt den har klaret det. Indenfor energiklasse er modellen bedømt fra A-G med A værende den mest energivenlige. Tørretumbleren har indenfor dette modtaget karakter B. Mere præcist befinder det gennemsnitlige årlige energiforbrug sig på 494 kWh / år, men der skal naturligvis tages højde for at det faktiske energiforbrug afhænger af hvor ofte og hvordan tørretumbleren anvendes.

 
I forhold til kondenseringsevnen så bedømmes tørretumbleren fra A-G, hvor A ligeledes er den bedste karakter. Kondenseringsevnen afgør hvor meget fugt maskinen udskiller i rummet under drift. I denne kategori har modellen fået karakteren A, hvilket vil sige at den udskiller et minimum af fugt.

 
Kvalifikationer

Miele TDA 150 C NDS er endvidere udstyret med en lang række automatiske kvalifikationer, som brugeren ikke er i stand til at regulere, men dog alligevel spiller en afgørende rolle i forhold til valg af tørretumbler.

 
Kalksensorteknik: Foruden smart sensorstyret tørring, der sørger for automatisk regulering af energiforbruget, så er tørretumbleren udstyret med kalksensorteknik. Mængden af kalk i vandet påvirker tørring af tøjet og det er derfor vigtigt netop dette bliver taget i betragtning, når der tørres. Miele TDA 150 C NDS sørger for at tage højde for kalkindholdet i vandet, således tørringen bliver optimal.

 
Automatisk tømning af kondensvandsbeholder: Som bruger behøver du derfor ikke skulle bøvle med at tømme kondensvandsbeholderen. Ved hjælp af slangeopvikling er det muligt at lede kondensvandet direkte ned i håndvasken / vandlåsen.

 
Undgår klynger og krøl: Tørretumbleren er udviklet til automatisk at ændre på omdrejningsretningen. Det bevirker der ikke opstår nogen klynger i tombleren, samt bliver tøjet mindre krøllet. Derudover sørger tørretumbleren automatisk for at tøjet ikke krøller efter programmet er slut, ved regelmæssigt at løsne det. Dette er i sær praktisk, hvis du ikke er i stand til at tage tøjet ud med det samme.

Prishistorik

Anmeldelser af Miele TDA 150 C NDS

På Test-tørretumbler.dk vurderer vi de enkelte tørretumblere ud fra deres brugeranmeldelser, hvilket vi også har gjort for Miele TDA 150 C NDS. Denne Miele tørretumbler bliver tildelt 28 anmeldelser hos den tyske forhandler Amazon.de, hvor den vurderess til 4.8 ud af 5. Det er en meget høj score, som viser køberne er godt tilfredse med denne tørretumbler.

Sammenligning

Herunder kan du se en sammenligning af Miele TDA 150 C NDS i forhold til andre tørretumblere.


Score 92% 98% 98% 98% 94%
Miele TDA 150 C NDS Bosch WTW875M8SN Bosch WTW87568SN Siemens WT47W568DN Siemens WT34A101DN
4,8
28 anmeldelser
4,8
229 anmeldelser
4,9
99 anmeldelser
4,8
89 anmeldelser
4,7
73 anmeldelser
Pris 6.999 kr 3.844 kr 4.399 kr 3.825 kr 2.059 kr
Testresultater "Testvinder" - Tænk
"Testvinder" - Tænk
Energiklasse B A++ A++ A++ C
Årligt energiforbrug 494 kWh 233 kWh 233 kWh 233 kWh 427 kWh
Kondenseringsevne A A A A
Type Kondens Kondens Kondens Kondens Aftræk
Tørrekapacitet 7 kg 8 kg 8 kg 8 kg 6 kg
Lydniveau 63 dB 64 dB 64 dB 64 dB 66 dB
Dampfunktion
5 stars   0
4 stars   0
3 stars   0
2 stars   0
1 stars   0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *