Rangering af Miele tørretumblere
Baseret på eksterne test og anmeldelser har vi rangeret de enkelte Miele tørretumbler fra 0 - 100 % og er kommet frem til, hvilke der er de bedste på markedet.

1#
94%
Miele TDA 150 C NDS tørretumbler
✓ 4.8 ud af 5 (31 brugere)
DKK 5.449
Forhandles af  WhiteAway.com
loading icon


Bedste tilbud lige nu...

27%
Miele TKB550WPN...
9.050,-
6.649,-

Vis alle tørretumbler tilbud


Hvilken Miele tørretumbler er bedst?

Hos Test-tørretumbler.dk har vi vurderet Miele TDA 150 C NDS til at være den bedste Miele tørretumbler, på baggrund af anmeldelser.

Kort om

Miele tørretumblere er markedets bedste. I hvert fald, hvis man skal tro de test, der er foretaget. Vi har her taget et nærmere kig på, hvordan Miele tørretumblerne klarer sig i test, hvilke anmeldelser brugerne giver dem, samt set nærmere på, hvad der adskiller Miele's modeller fra de øvrige tørretumblere på markedet.
Følgende modeller har vi fundet anmeldelser af her på siden.


Skal du vælge en Miele tørretumbler? På Test-tørretumbler.dk har vi vurderet Miele til at være en god producent af tørretumblere - måske markedets bedste. Det har vi på baggrund af testresultater og anmeldelser, hvor Miele på begge punkter klarer sig rigtig godt. I følge test er Miele den producent der fremstiller markedets bedste modeller.

Valg af tørretumbler-producent

På Test-tørretumbler har vi undersøgt, hvilken producent af tørretumblere, der er den bedste på markedet. Det har vi gjort, ved at se sammenligne de enkelte producenters resultat i svenske Råd & Rådgivning's tørretumbler test fra 2014, hvor 43 modeller var involveret.
Vi har fundet den gennemsnitlige score for de enkelte producenter og herudfra er vi kommet frem til, hvilke der er de bedste.
Herunder kan du se resultatet.

Sammenligning-tørretumbler

Som sammenligningen viser er Miele et rigtig godt valg af tørretumbler, med et overlegen resultatet, sammenlignet med de øvrige modeller. Bundniveauet for Miele er rigtig godt og den dårligste model fra denne producent scorer 63 point, mens gennemsnittet for Bosch, der kommer på andenpladsen, til sammenliging af 63.

På baggrund af denne sammenligning, mener vi at Miele er et rigtig godt valg af tørretumbler.

Sammenligning af tørretumbler-producenter 2008 - 2014

Miele er høj kvalitet

Miele er en tysk producent, der inden for hvidevarer er kendt for sin meget høje kvalitet. Denne høje kvalitet, kombineret med en meget lang levetid, er også grunden til at Miele er en af de førende producenter af tørretumblere, såvel som hvidevarer generelt.
Hvidevarernes høje kvalitet, skyldes de strenge krav som Miele stiller til deres maskiner, inden de bliver lanceret på markedet. Det gælder for tørretumblerne fra Miele, at de skal testes til en levetid på hele 20 år, inden de lanceres på markedet. Hvis ikke de opfylder disse krav kommer de ikke på markedet, før de er justeres således de kan gennemføre dem.
Helt specifikt skal tørretumblerne igennem følgende interne test, før de kommer på markedet:

  • 7.500 cyklusser: Tørretumblerne skal kunne køre et bomuld program uafbrudt i 7.500 timer, hvilket svarer til, det antal gange man i gennemsnit vil bruge en tørretumbler i løbet af 20 år.
  • Hængsels test: Hængslet på lågen bliver testet grundigt, ved at blive åbnet og lukket mange gange. Derfor tilbyder Miele også en livstidsgaranti på dette.
  • 50.000 gange test af knapper: Knapperne bliver testet igennem 50.000 gange, således du er sikret at de fungerer gennem hele tørretumblerens levetid.

Du kan læse mere om disse test hos Miele.co.uk.