Rangering af Siemens tørretumblere
Baseret på eksterne test og anmeldelser har vi rangeret de enkelte Siemens tørretumblere fra 0 - 100 % og er kommet frem til, hvilke der er de bedste på markedet.

1#
98%
Siemens WT47W568DN tørretumbler
✓ "Testvinder" - Tænk
✓ 4.8 ud af 5 (89 brugere)
DKK 3.825
Forhandles af Wupti.com
2#
94%
Siemens WT34A101DN aftrækstørretu...
✓ 4.7 ud af 5 (73 brugere)
DKK 2.059
Forhandles af  WhiteAway.com
3#
00%
Siemens WT43H007DN tørretumbler
✓ 4.8 ud af 5 (10 brugere)
DKK 3.377
Forhandles af Skousen.dk
4#
00%
Siemens WT47Y849DN tørretumbler
✓ 5.0 ud af 5 (6 brugere)
DKK 5.949
Forhandles af  WhiteAway.com
loading icon


Skal du vælge en Siemens tørretumbler? Her på siden sammenligner vi tørretumblere ud fra test og anmeldelser. Siemens klarer sig generelt godt i test og ifølge vores sammenligning af producenter opnår Bosch en andenplads, hvilket betyder at Siemens tørretumblerne er i høj kvalitet, da Siemens og Bosch producerer de samme modeller, men med forskellige navne. Derfor mener vi at en Siemens tørretumbler er et godt valg.

Valg af tørretumbler-producent

På test-tørretumbler.dk har vi undersøgt, hvilken producent, der er den bedste på markedet. Det har vi gjort ud fra Råd & Rådgivning's tørretumbler test fra august 2014, hvor 43 modeller var involveret. I testen har vi fundet den gennemsnitlige score for de enkelte producenter, hvilket dermed fortæller, hvilket producent der generelt producerer de bedste maskiner.
Resultatet af sammenligningen kan du se herunder.

Sammenligning-tørretumbler

Som det ses er Siemens ikke indgået i sammenligningen, da kun modeller med 2 eller flere involveret modeller i testen, er blevet sammenlignet, for at mindske usikkerheden. Dog er Bosch involveret og da Bosch og Siemens ejes af samme koncern og faktisk producerer identiske modeller, men med forskellige navne, kan Bosch også repræsentere kvaliteten for Siemens tørretumblerne.
Som det ses klarer Bosch sig godt, men må dog se sig overgået af Miele, der viser et overlegen resultat. På baggrund af sammenligningen, mener vi at Siemens er et godt valg.

Sammenligning af tørretumbler-producenter 2008 - 2014