Indesit IDV75

Aftrækstørretumbler
4,6 29 anmeldelser| Skriv en anmeldelse
Score
88
100

Priser

2.499,00 kr Til butik »
2.499,00 kr Til butik »
2.499,00 kr Til butik »
Kun troværdige forhandlere

Rankings

Herunder kan du se, hvordan Indesit IDV75 klarer sig i forhold til andre tørretumblere.Indesit tørretumblere
 Nr. 1 ud af 1

Se hele rangeringslisten »

Alle tørretumblere
 Nr. 20 ud af 37

Se hele rangeringslisten »

Alle aftrækstørretumblere
 Nr. 1 ud af 28

Se hele rangeringslisten »

Type

Type

Aftrækstørretumbler

Kapacitet

Kapacitet

7 kg

Energiklasse

Energiklasse

B

Lydniveau

Lydniveau

69 dB

“Har tidligere haft en kondenstørretombler, der var en evighed om at tørre og afgav en masse varme. Nu er vi gået tilbage til en gammeldags model og den virker bare! Dog meget let, så vi skal holde ved den med den ene hånd, mens vi tager tøjet ud af den for ikke at flytte hele tombleren.”
– Fra WhiteAway.com


Fortæl om din tørretumbler »


Beskrivelse af Indesit IDV75

Tekst-beskrivelse

Indesit IDV75 er en prisbillig aftrækstørretumbler. At det er en aftrækstørretumbler, betyder at det varme vand den laver, bliver ført frit ud i rummet, fremfor at blive kondenseret, som en kondenstørretumbler gør. Generelt er teknologien inden for aftrækstørretumblere dårligere end hos kondens-modeller, men prisen er til gengæld også typisk væsentlig lavere.

 
Energiklasse og forbrug:
Indesit IDV75 er i energiklasse B, hvilket betyder den har et relativt højt energiforbrug. Tørretumbleren har et årligt energiforbrug, der er beregnet til 472,5 kWh, hvor kondenstørretumbleren Siemens WT44W362DN, der er i energiklasse A++, til sammenligning har et årligt energiforbrug på blot 212 kWh.

 
Begge disse to årlige energiforbrug, er vurderet ud fra samme antal tørringer.

 
Funktionalitet:
Indesit IDV75 har en tørrekapacitet på 7 kg og har et lydniveau på 69 dB. Den har en dårlig teknologi, sammenlignet med mange andre tørretumblere og mangler blandt andet basal funktionalitet, såsom sensorstyring og timer-funktion.

 
Indesit IDV75 har kun to knapper til betjening, hvilket gør den nem at finde rundt i. Den har i alt 13 programmer, hvilket gør den opfylder de flestes behov.

Anmeldelser af Indesit IDV75

For bedst muligt at kunne vurdere kvaliteten af tørretumbleren Indesit IDV75, har vi fundet anmeldelser fra forbrugerne af den. Hos WhiteAway (.com, .se og .no) har vi samlet 29 forbrugeranmeldelser af Indesit tørretumbleren. Disse forbrugere vurdere i gennemsnit den til 4.6 ud af 5, hvilket er en “okay” score. Dog finder man flere tørretumblere på det danske marked, der bliver vurderet væsentlig bedre.


Prishistorik


Tilbud på Indesit IDV75

Der er i øjeblikket ingen tilbud i på Indesit IDV75 aftrækstørretumbler
5 stars   0
4 stars   0
3 stars   0
2 stars   0
1 stars   0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *