AEG T8DBW861G

(4.6) 17 anmeldelser
Score
88
100

 

Tørretumbleren er ikke længere tilgængelig. Se, hvilke tørretumblere der er bedst netop nu, her

 

PrissammenligningPrishistorik

Prisfakta: Prisen er 248 kr. dyrere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.

Prisfakta: Prisen er 389 kr. dyrere end i sidste uge.

Prisfakta: Prisen er den højeste i 4 uger.

Energiforbrug/år

Energiforbrug/år

177 kWh

Energiklasse

Energiklasse

Tørretumbler type

Tørretumbler type

Kondens

Kapacitet

Kapacitet

8 kg

Lydniveau

Lydniveau

65 dB


Rankings

AEG tørretumblere
 Nr. 4 ud af 6

Bedste AEG tørretumblere »

Alle tørretumblere
 Nr. 34 ud af 32

Bedste tørretumblere »

Alle kondenstørretumblere
 Nr. 31 ud af 26

Bedste kondenstørretumblere »


Vidste du?

  • AEG T8DBW861G bruger omkring 424,8 kr. på el i løbet af et år ved et normalt forbrug (160 tørringer). Det svarer til 2,7 kr. pr. tørring. 

    I beregningen tages udgangspunkt i en elpris på 2,4 kr./kWh, som er gennemsnitsprisen i Danmark.

Egenskaber

  • Energiklasse A+++

    Denne tørretumbler er i energiklasse A+++, hvilket er den bedst mulige energiklasse. Det betyder det er en energieffektiv model, der giver besparelse på elregningen.

  • Tørretumbler med varmepumpe

    Denne tørretumbler er med varmepumpe, som gør at dit tøj bliver tørt på en mere energieffektiv og billig måde, da spildvarme genanvendes.


Sammenligning

Anmeldelser af AEG T8DBW861G

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en anmeldelse
(4.60) baseret på 17 anmeldelser 

Whiteaway.com
(4.60) 17 anmeldelser

WhiteAway er en stor dansk internet forhandler der primært beskæftiger sig med salg af hvidevarer.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.

Skriv en anmeldelse
1
2
3
4
5
Send
     
Annuller

Skriv en anmeldelse

Gennemsnitlig bedømmelse:  
 0 anmeldelser

AEG T8DBW861G LG RC7055AH1Z Miele TDA 150 C NDS Electrolux EDP2074PDW Electrolux EDH3674PW3
Score
88 100
96 100
94 100
92 100
92 100
(4.6)
17 anmeldelser
(4.6)
53 anmeldelser
(4.8)
113 anmeldelser
(4.6)
180 anmeldelser
(4.7)
76 anmeldelser
Pris 7.777 kr. 4.999 kr. 5.294 kr. 2.499 kr. 6.245 kr.
Testresultater "Godt køb" - Råd & Rön 2017
Energiklasse
Årligt energiforbrug 177 kWh 205 kWh 494 kWh 504 kWh 260 kWh
Kondenseringsevne
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Tørretumbler type Kondens Kondens Kondens Kondens Kondens
Tørrekapacitet 8 kg 7 kg 7 kg 7 kg 7 kg
Lydniveau 65 dB 65 dB 63 dB 64 dB 66 dB
Dampfunktion
Varmepumpeteknologi

Beskrivelse af AEG T8DBW861G

Kondenstørretumbler med en stor kapacitet på hele otte kg. Den har den bedste energiklasse på markedet, og sensorstyring vil holder styr på energiforbrug og tørring, når maskinen ikke fyldes helt. Der er mange forskellige tørreprogrammer til forskellige formål, så tøjet altid beskyttes bedst muligt.

Energiforbrug

Denne tørretumbler placerer sig i energiklassen A+++, hvilken er det energiklasse for tørretumblere, som forbruger mindst energi. Regnet ud fra et gennemsnitligt forbrug, så er det årlige energiforbrug på 177 kWh pr. år.

Type

Tørretumbleren er en kondenstørretumbler. Det betyder, at den varme luft kondenserer og opsamler restvandet i en beholder. Denne beholder skal tømmes efter hver tørring. Der medfølger en afløbsslange, som det er muligt at montere, hvis man ikke ønsker at tømme kondensbeholderen hver gang. Maskinens kondenseringsevne er på niveau B. Kondenseringsevnen fortæller noget om, hvor meget fugt maskinen udskiller i rummet på en skala fra A til G, hvor A udskiller mindst fugt.

Kapacitet og lydniveau

Tørretumbleren har en ProTex tromle på 118 liter. Heri er der en tørrekapacitet på 8 kg. tøj, hvilket er nok til at dække behovet hos en stor familie. Maskinen bruger sensorstyring, så den vil automatisk tilpasse tørringen til den mængde tøj, der er i maskinen. Derved vil tøjet ikke blive overtørret, og der vil heller ikke blive spildt unødvendige ressourcer. Den store kapacitet gør også, at der er plads til store elementer som dyner. Lydniveauet er på 65 dB.

Funktioner

Tørretumbleren har mange forskellige tørreprogrammer, som vælges på et symbolbaseret betjeningspanel. Programmerne er blandt andet: sengetøj, uld, syntetisk, bomuld, outdoor, silke, dyner/puder, strygelet, blandet bomuld/syntetisk og sportstøj. Desuden har bomuld muligheden for at vælge mellem skabstørt+, strygelet og ekstra tørt. Syntetisk har ligeledes tre inddelinger, som er skabstørt, strygelet og ekstra tørt. Det er muligt at starte alle tørreprogrammerne med udskudt start.

De mange specialprogrammer beskytter tøjet bedst muligt. Eksempelvis er outdoor-programmet designet specielt til udendørstøj som regnjakker og flyverdragter, hvor tøjets imprægnering og vandtæthed beskyttes og genoprettes, så det ikke bliver skadet af en tur i tørretumbleren. Ved tørring med de milde tørreprogrammer kan der tørres tekstiler som silke og uld uden at de krymper.

Øvrig

Tørretumbleren måler 85 x 60 x 60 cm. (højde x bredde x dybde). Husk at sammenholde bredde og dybde, hvis tørretumbleren ønskes placeret oven på en vaskemaskine. Tørretumbleren vejer 49,96 kg. Det er muligt at justere højden på alle fire ben. I maskinen sidder en kulfri Silence Inverter motor, som har en ti års tryghedsordning. Der medfølger et klistermærke med dansk tekst, som det er muligt at eftermontere.

Læs mere om AEG T8DBW861G tørretumbler her.

Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...