Blomberg BTGP484WG0

(0) 0 anmeldelser
Score
00
100

 

Tørretumbleren er ikke længere tilgængelig. Se, hvilke tørretumblere der er bedst netop nu, her

 

PrissammenligningPrishistorik

Prisfakta: Prisen er 740 kr. dyrere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.

Prisfakta: Prisen er 900 kr. dyrere end i sidste uge.

Prisfakta: Prisen er den højeste i 10 uger.

Energiforbrug/år

Energiforbrug/år

176 kWh

Energiklasse

Energiklasse

Tørretumbler type

Tørretumbler type

Kondens

Kapacitet

Kapacitet

8 kg

Lydniveau

Lydniveau

65 dB


Rankings

Blomberg tørretumblere
 Nr. 2 ud af 0

Alle tørretumblere
 Nr. 79 ud af 32

Bedste tørretumblere »

Alle kondenstørretumblere
 Nr. 71 ud af 26

Bedste kondenstørretumblere »


Vidste du?

  • Blomberg BTGP484WG0 bruger omkring 422,4 kr. på el i løbet af et år ved et normalt forbrug (160 tørringer). Det svarer til 2,6 kr. pr. tørring. 

    I beregningen tages udgangspunkt i en elpris på 2,4 kr./kWh, som er gennemsnitsprisen i Danmark.

Egenskaber

Energiklasse A+++

Denne tørretumbler er i energiklasse A+++, hvilket er den bedst mulige energiklasse. Det betyder det er en energieffektiv model, der giver besparelse på elregningen.


Sammenligning

Anmeldelser af Blomberg BTGP484WG0

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en anmeldelse
(nan) baseret på 0 anmeldelser 

Whiteaway.com
(0.00) 0 anmeldelser

WhiteAway er en stor dansk internet forhandler der primært beskæftiger sig med salg af hvidevarer.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Skriv en anmeldelse
1
2
3
4
5
Send
     
Annuller

Skriv en anmeldelse

Gennemsnitlig bedømmelse:  
 0 anmeldelser

Blomberg BTGP484WG0 LG RC7055AH1Z Miele TDA 150 C NDS Electrolux EDP2074PDW Electrolux EDH3674PW3
Score
0 100
96 100
94 100
92 100
92 100
(0)
0 anmeldelser
(4.6)
53 anmeldelser
(4.8)
113 anmeldelser
(4.6)
180 anmeldelser
(4.7)
76 anmeldelser
Pris 8.999 kr. 4.999 kr. 5.294 kr. 2.499 kr. 6.245 kr.
Testresultater "Godt køb" - Råd & Rön 2017
Energiklasse
Årligt energiforbrug 176 kWh 205 kWh 494 kWh 504 kWh 260 kWh
Kondenseringsevne
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Tørretumbler type Kondens Kondens Kondens Kondens Kondens
Tørrekapacitet 8 kg 7 kg 7 kg 7 kg 7 kg
Lydniveau 65 dB 65 dB 63 dB 64 dB 66 dB
Dampfunktion
Varmepumpeteknologi

Beskrivelse af Blomberg BTGP484WG0

Blomberg BTGP484WG0 er en kondenstørretumbler, som udskiller minimalt med fugt i løbet af tørringen og den er derfor ideel til at have stående i mindre rum med dårlig ventilation eller eksempelvis kælderen. Den har plads til i alt 8 kg og passer derfor fint til familien på 4 – 5 personer, samt er den sensorstyret hvilket vil sige at den automatisk er i stand til at måle fugtigheden i tekstilerne og derved afstemme den resterende tørretid. Det sikrer at tekstilerne hverken tørrer for lidt eller for meget og er samtidig med til at holde energiforbruget nede. Apropos energiforbruget, så ligger modellen i klasse A+++, hvilket er den bedste på markedet og den vil derfor være et attraktivt valg for både pengepung samt ikke mindst miljøet. Ydermere får du mulighed for at vælge mellem et væld af forskellige programmer til at dække dagligdagens behov og ved hjælp af den indvendige LED-belysning er det nemt at få overblikket over hele tombleren. Medfølgende til maskinen er desuden afløbsslange, således du har mulighed for at tilslutte direkte til afløbet og du derfor ikke behøver tømme kondensvandbeholderen kontinuerligt.

 

Betjening og programmer

Betjeningen af Blomberg BTGP484WG0 er forholdsvis intuitiv og opbygningen af panelet minder i høj grad om det man ser hos lignende modeller. I venstre side er placeret kondensvandbeholder, i midten er programvælgeren og i højre side er displayet med forskellige tilvalg. Den har i alt 16 programmer, hvoraf de mest bemærkelsesværdige er: bomuld (strygetørt, skabstørt og ekstra tørt), syntetisk strygetørt, skjorter, uld, opfriskning, express, finvask, jeans, allergivenlig og blandet. Derudover har den ligeledes en timer funktion, hvorved programmets start kan udsættes til et tidspunkt, der passer dig, således tekstilerne ikke kommer til at ligge for længe i tombleren. Bemærk at der samtidig er indikatorer for rensning af filter, fuld vandbeholder (mulighed for montering af afløbsslange – medfølger), rensning af kondensatorfilter og børnesikring.

 

Energiklasse og kondenseringsevne

Noget af det som gør Blomberg BTGP484WG0 er det faktum at den har scoret topkarakter indenfor både energiklasse og kondenseringsevne. Den gode karakter indenfor energiklasse skyldes i stor grad kombinationen mellem den sensorstyrede tørring og ikke mindst den indbyggede varmepumpe, der sikrer at spildvarme ikke blot forsvinder ud i den blå luft, men derimod bliver genanvendt. Med energiklasse A+++ hører tørretumbleren derfor til blandt de mest energidygtige modeller på markedet og ved gennemsnitligt årligt forbrug ligger energiforbruget på 176 kWh. Den mængde energi, som rent faktisk benyttes er naturligvis afhængig af hvordan maskinen benyttes.

 
Kondenseringsevnen derimod er en indikation for hvor meget fugt maskinen udskiller i rummet, hvor dem med karakteren A udskiller mindst fugt. Denne model har fået A og er derfor i kategori med dem, som udskiller mindst fugt. Det gør samtidig at den er et oplagt valg, såfremt man har ønske om at have den stående i rum, som har begrænset ventilation. I mere præcise tal vil maskinen omtrent være i stand til at trække minimum 90 % af fugtigheden ud af afgangsluften.

 

Mål

84,6 cm x 59,5 cm x 60,9 cm (højde x bredde x dybde).Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...